SzAnDiI BlOgJaA.♥



2009. december 28., hétfő

Újév alkalmából fogadom....

persze,én is ilyen fogadkozós vagyok.aztán persze nem tartom be.sosenem.max egy hétig.de most más lesz.mert tényleg.szóval a fogadalmak(ha valaki azon kap,h nem tartom be,ezennel feljogosítom arra, h tarkóncsapjon a klaviatúrával,vaaagy bármi más kezébe kerülő tárggyal.)

1. és egyben a legfontosabb: TARTANI A MEGKEZDETT FOGYÓKÚRÁT!!!!!augusztus óta csinálom és bár fejet hajtottam a saját akaratom előtt és 24étől máig felfüggesztettem,de ma már folytatom.szóval nem lesz nehéz,mert már 4 hónapja sikeres.és hülye leszek nem csinálni,de azért éjfélkor kell majd kívánnom,h még sikeresebb legyen.hátha.
2.leállni a fölösleges pénzszórásról.vagyis melóba csomagolok kaját és nem veszek és havonta max 2-3 ezret költök magamra,és max 2x ennyit a szórakozásra.a maradékot pedig mindig félrerakom az aktuális gyűjtésembe(fényképezőgép és tavaszra új Converse tornacipő,ha lehet számszerint két pár-első célok)
3.továbbra is ellenállni a káros szenvedélyeknek.értsd édesség,újságok.és ellenállni a galád barátok csábításának,akik sosem felejtik el megkérdezni tőlem,h kérek e cigit.idén összesen 1x kaptak igenlő választ és egyszer kértem.vagyis 2 szál cigi a mérlegem,mindkettő augusztus hónapban,ha jól emléxem.
4.kevesebb időt töltök majd Tvzéssel és számítógép előtt ücsörgéssel.természetesen nem a blogolástól fogom elvonni az időt,hanem minden mástól.úgyhogy nyugi Bence.
5.több sportolás.ez a keddenkénti tánc nem fáraszt már le.vagy járnom kéne másik csoportba is,vagy új sport után kell néznem.mondjuk úszhatnék.vagy jógázhatnék.
6.meg kell tanulnom korizni.most tényleg.ma valszeg nem lesz időm elmenni,mert mivel teljesen újra lesz telepítve a gépem,meg mittomén,még sehol nem vagyunk vele és nem mintha akár a leghalványabb mértékben is tudnám,h mi folyik itt,mire lementem minden ingóságomat pendrivera már haza is jött Tesó a koriból.
7.le kell nyelvvizsgáznom.nincs mese.totál snassz,h még nincs egy nyelvvizsgám sem.illetve németből ott van a szóbeli középfok,de az irásbeliből hiányzott 10 pont,úh azóta nem voltam hajlandó németül megszólalni.ennek 4 éve.de vizsgázni angolból fogok.illetve szeretnék.
8.havi 3 könyvet kiolvasni.ez minimum érték,de szeretném magam tartani hozzá,mert különben totál sötét leszek és tudatlan és buta és ezt nem akarom.
9.hetente egyszer szobát takarítani.intenzív,minimum 1 óra.és mindennap kivinni a szennyest és nem feküdni úgy le,h épp csak az ágyamon van annyi szabadfelület,h meg tudjak benne fordulni.
10.túl esek bizonyos dolgokon,amiktől eddig féltem.most is félek,de most edzem magam a túlesésre és túlélésre.
11.végre kerítek magamnak valami pasit.mert tökre nem járja,h én itt töröm magam,és senki le se szarja.és ha valaki elakar hívni ide vagy oda,akkor nem rázom le szar dumákkal,mint nem érek rá mostanság,meg túl sok a suliból,melóból,családi drámából,hanem elmegyek.adok esélyt és kész.és nemcsak a helyeseknek,hanem mindenkinek.és nem hallgatok Bencére ilyen ügyekben.
12.mindig időben viszem vissza a könyvtári könyveket.fölösleges pénzkidobás ha csúszok vele,szóval ha mégis csúszok legalább telefonáljak,h hosszabítsák meg.
13.nem stresszelek más idiótaságai miatt.csak saját magamra koncentrálok és laza leszek.nem bunkó,szóval továbbra is működök,mint lelkisegélyszolgálat,DE a problémákat ezentúl egyszer hallgatom meg és ha azonnal vagy max 3 napon belül nem tudom orvosolni kőkeményen passzolom.készpont.

13+1:tartom az itt leírtakat,mert csak így fogok tudni normálisan élni és nem becsavarodni.

ti mit fogadtok majd meg?????????????????????????????????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése