SzAnDiI BlOgJaA.♥



2009. december 2., szerda

csakúgy

láttátok tegnap a Grace klinikát?bakker...csávó frankón bemászott egy adag gyorsan száradó betonba.és belekötött...és betomtömbestül vitték kórházba....azok az arcok,amiket mindenki vágott mikor először meglátta.hát köszönöm szépen.élmény volt nézni.
és amúgy ma is unalom van.Tesó ugyan még itt van velem,de holnap már nem lesz.és már únjuk a honfoglalót.:P.nekem meg megint dobozolnom kéne.vagyis dobozokat kell karácsonyi csomaglópapírba csomagolnom.semmi kedvem.
Titával viszont unalmunkban ötleteltünk és kitaláltunk pár hasznos dolgot,h mi a teendő betegség alatt fellépő krónikus unalom ellen.
-honfoglalózz.ha nagyon beteg vagy laptopozz,nehogy odamássz az asztalhoz.közben okosodhatsz,de ha nálad idegesítőbb és/vagy sokkal okosabb emberekkel kerülsz játékba az fárasztó is meg bosszantó is.
-nézz Tvt.tök egyszerű.de sok értelme nincs,mert a délelőtti műsoroknak semmi értelme.sorozatokat meg ne kezdj el nézni délelőtt,mert ha újra sulizol/melózol rohadtul idegesíteni fog,h nem látod.
-DVDzz.ezen nincs mit magyarázni,csak arra figyelj,h ha közben elalszol,ne nézzd újra a filmet.én ilyen szisztéma mellett nézem már 8adszorra a csokoládé c. filmet és még mindig nem láttam.persze láttam már,ezért is akarom nagyon megnézni.de mondom 8 után sem sikerült végignézni.
-olvass.biztos van olyan könyv,amit már régóta kiolvasnál,de suli/meló miatt nem tudod.
-takaríts.jó persze,ez tőlem eléggé veszélyes kijelentés.de nem arra gondolok,h az egész házban nagytakaríts,hanem a a múltkori villámpakolásod rakd helyre,v szanáld ki a tavalyi cuccaidat.ilyesmik.ne ess túlzásokba.ezt a tevékenységet,főleg a betegséged végnapjaiban ajánlom,mikor már nem kötelező egész nap az ágyban dagonyázni.
-nézd át a régi újságaidat.vágj ki belőle jó képeket,cikkeket,csinálj montázst,v kezdj el a cikkben leírtak szerint élni.a betegségedből úgyis felgyógyulsz,simán indulhatsz tiszta lappal.
-rajzolj.
-írj listát.
-küld el nekem. :P

na mi ezeket ajánljuk innen Tita szobájából.holnap már megy suliba, én is megyek,de előtte vmi karácsonyi vásárlás is elkezdődik végre.ajándékot még nem veszek,mert mindenkinek pontosan kalkuláltam és míg nem jön össze a teljes összeg,addig hagyom.szóval most csak dekorcuccot veszek,talán vmi izzósort,meg ilyesmiket.vagy végre vmi jó kitűzőt/brosst az új kabimra.aztán hétfőtől indul a pénzvadászat az ajándékokra.vagyis megyek dolgozni.
pááás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése