SzAnDiI BlOgJaA.♥



2009. december 20., vasárnap

Katitól jött....

Kisati óta jött egy újabb kiraknivaló,Kati tollából.Kati volt oly bűbáj és készített egy top10es pasilistát.elnézve,impozáns és karakteres egy top 10 lett.Katikám,le a kalappal,van ízlésed,anyukám,kivéve egy-két baromtól....de ők meg nincsenek a listám,hála az égnek.

Íme(utólagos engedelmeddel kiegészítem,h mindenki más is képben legyen az úriemberekkel kapcsolatban) és megjegyzést is fűzök hozzá:
1,Kellan Lutz-Twilight-Saga(Alkonyat,Újhold-Emmett Cullen)nálam is első hely,csillagos ötös pasi.nagyonis.nagyonagyon.
2,Hayden Cristensen-Star Wars-Anakin Skywalker-ilyen pasik miatt nem tudok lemondani a Tvzésről.csúnya dolog rákenni,de akkor is.túl helyes.de azért megbocsátok.
3,Matthew McConaughey-Hogyan veszítsünk el 1 pasit 10 nap alatt,Szahara,Szeretném,ha szeretnél.a pasi úgy csúcsszuper,ahogy van.és ilyen bádival,amivel mászkál a nyálam folyik utána.
4,Kimi Raikkonen-Forma1(ezt mindenki tudja.)én meg imádom.nagyon nagyon nagyon.de h kiszllt a Froma 1ből,attól még mindig padlón vagyok.
5,Ryan Reynolds-Nász-ajánlat.aki látta filmet,látta Mr.Reynoldsot meztelenül.kisebb sokk.heverem,de nehéz...meg nem is sietek vele.
6,Chad Michael Murray-Tuti gimi.bár a Tuti gimit nem nézem,de Chad akkor is óriási hatással van rám.főleg az a kis cukros-mázas mosolya.
7,Paul Walker-Halálos iramban 1,2,3-na a Csaj nem jár egyedülben állati dögös volt,de sajnos neki annnyira nem áll jól az öregedés.kár.
8,Keanu Reeves-Mátrix.utálom.kész.pont.csúnya.igénytelen.wáááá.kirázott a hideg.
9,Gyurta Dániel-Európa legjobb úszója-múlt hét óta.már akkor is imádtam,mikor 2004ben 2. lett az olimpián.azóta meg annnnnnnyira jó pasi lett,h érte én is simán mennék usziba,naponta háromszor is ha kell.
10,Robert Pattinson-Twilight-Saga(Alkonyat,Újhold-Edward Cullen)egy másodpercig sem csodálkozom,h Kristen dobta érte a pasiját.Rob egyszerűen kibaszottul jól néz ki.kis sem *-gozom.minek?elájulsz és kész.





És azon felül,h Kati küldte ez a nyálcsorgatóan jó kis listát,volt oly rendi,h mellékelt egy képet is hozzá.

tessék benne gyönyörködni.Niki és Reni,ha nem haragszanak,és nem tűntek el az éterben,akkor várom komiban a megjegyzéseket.meg persze mindenki mástól is,aki rászánja magát.

Csókhalom.

7 megjegyzés:

  1. Szandrám milyen Barmokra gondolsz? Triskin Pamásra? :D Keanu is azért ari tud ám lenni néhány filmben. Nem tudom nekem van benne valami báj :D

    VálaszTörlés
  2. Ne nevettes szandárám :D Hol vannak azok a személyek ezekhez? :D

    VálaszTörlés
  3. sehol se,édesem,sehol se,de azért féltem tőle,h a nevét elhallgató focista felkerül...

    VálaszTörlés
  4. ugyan már Szandrám a top 20-ban esetleg de lehet abba sem :D

    VálaszTörlés
  5. mondjuk nem rossz pasi,csak egy rohadt nagy tuskó,surmó,hazug pötsfej...

    VálaszTörlés