SzAnDiI BlOgJaA.♥



2009. november 22., vasárnap

Top listám

ez szombatonként lenne,de sajna nem volt rá időm.de pótolni feltétlen kellene.
megosztom veletek a nagy titkot. Szandi top 10es dal-listája,az iPodjáról.merthogy van rajta pár elkülönített kis mappa és van egy *top30* is,amiben a legfrissebb nekem tetszetős dalok vannak és sorrendbe vannak szedve...na most közlöm az aktuális első 10et.
1,Wally Lopez-Burning Inside- jaaajistenkém...Colo hiány....
2,Muse-Supermassive Black hole-oké,h megjelent az Újhold,de a soundtrack albumot végigcsócsálva,visszasírom az Alkonyatét,ami klasszisokkal sokkal jobb volt.még akkor is ha most van Killers és van a Meet me on the Equinox.
3,Cheryl Cole-Heaven-nem is olyan rég mondtam,h mennnyireCheryl 3 words c. albuma.és a Heaven a legjobb róla.ennyi.
4,Black Eyed Peas-meet me halfway-sztem klassz.bár az I gotta feelinghez képest nem...
5,Naturi Naughton-Fame-über...volt ez nálam első is,de most már csak az 5.valaki árulja már el,miért nem játszák ezt nálunk a mozik?h lehet ilyen csicska országban élni???Amerikában szerptember 23án mutatták be...nálunk december 10ig kell várni a csodára...
6,Lady GaGa-Bad romance-Őlédisége már megint kib*szott jó számot hozott össze.istenkirály...és a klipje...szűzanyám.ha lennének rá szavaim esküszöm írnám,de frankóra nincsenek.
7,Everlife-Real wild child-guitar hero hozománya...
8,Miley Cyrus-Party in USA-olyan kis helyes szám..és olyan bulis.jó nézni a klipet...
9,Alexandra Burke-Bad boys-imádom<3
10,Lovegun-az élet szép-aki már hallotta tudja miről beszélek.az a szám egyszerűen zseniális.minden egyes szólamát imádom.és koncerten pénteken teli torokból üvöltöttem.mint akinek az élete múlik rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése