SzAnDiI BlOgJaA.♥



2010. április 4., vasárnap

egy kis élménybeszámoló.

mindenki látta,h Pancsusznak szülinapja volt tegnap.17 éves lett a kisdrágám.ezt egy óriási bulival ünnepeltük meg.rohadtul szét voltam esve,de kivételesen higgadtan és pozitívan tekintettem előre és kimentünk.Pancsusz hatalmas oroszkrém tortája pillanatok alatt meggyőzött arról,h nekem maradnom kell.amíg lehet.végül is egy utolsó stádiumos megfázás nem dönthet le.tényleg jól éreztem magam.persze nem pörögtem 110%on,de mondjuk 90 megvolt.Senor Tequila társasága megdobta a kamatlábat...Fel is hívtam Bencét,aki éppen sós kalácsot sütött:Dúgy hiányzott...
aztán végre meghozták a tortát és elszabadultak az indulatok.már úgy értem,miután Pancsusszal mindenki csinált egy tortafelvágós képet,és kiosztásra kerültek a szeletek,Patya egy elharapott félmondata,miszerint akkor kajacsata,szó szerinti értelmezésre került általam és összekentem habbal az orrát.és persze mindenki kente a szomszédját.aztán mindenki megfogta a tányérját és elindult összekenni akit csak ért.10 perc múlva már dobálóztunk és én egy komplett szeletet kaptam az arcomba.mindenki fuldoklott az oroszkrémben,de innentől kezdve indult a karaoke és csatlakozott hozzánk a kocsma többi emberkéje.persze mindenki összevissza csúszkált,a padlót vastagon borító trutyitól.mit tesz Isten P. is akkor futott be,mikor tányérnyi tortával a képemen botorkálok ki a klotyóba.aztán megint felhívtam Bencét.aki szépen elküldött beszélgetni P.vel.mert az olyan könnyű...hát ja.kb 40 perc múlva egymás mellet ültünk és dumáltunk míg haza nem ment.felhők fölött.sokkal.sokkal.nagyonsokkkal.
aztán kb 3ra értünk haza,fekvés-alvás.ma reggel meg nagy kapkodások között összerámoltuk a házat és rohantunk be mamákhoz kajálni.extraünnepimenü.kissebb sokkot kaptam,mikor megláttam az unokaöcsémet.úgy értem,mindjárt 14 és úgy néz ki mint egy rocksztár.ultradögös,márha mondhatsz ilyet az unokaöcsédre.totál elvagyok ájulva az új frizurájától,plusz kb csak 10 centivel alacsonyabb nálam.húúúúúúú.alig várom,h elvigyük bulizni.
most meg itt csövezünk náluk,mert ugyebár a nyamvadt szüleim kitalálták,h nem lehet minket otthon hagyni egyedül.naperszeeeeeee.
na lépek.
csók:A
képek majd.

2 megjegyzés:

  1. Jó buli lehetett! Nagyon örültem mindkét hívásodnak!! És az smsednek is, bár azt sajna csak reggel vettem észre, mert elővigyázatossági okokból lenémítottam a telóm :) Azon az éjjelen más is küldött Nekem még sms-t xD

    Nah, örülök, hogy oda keveredtél, és beszéltetek... asszem ez jó jel!!! puszillak Édesem!

    VálaszTörlés
  2. ezt is csak neked köszönhetem.te mondtad,h mennjek oda...és végig rád gondoltam, míg odaültem mellé.aztán már nem:P
    hanem rá.csak Rá.

    VálaszTörlés