SzAnDiI BlOgJaA.♥



2010. április 7., szerda

i láw Győr♥

említettem már,h mennnnnyire imádom Győrt tavasszal????nem akarok dicsekedni,de szegény minden más magyarországi városlakók tök feleslegesen mennek gyönyörködni a saját városukban,mert ilyen szép úgysincs mégegy.
előszöris:a belváros tiszta.nagyon tiszta.
másodszor: nem valami hatalmas kiterjedésű,pont olyan belváros,amit végig lehet sétálni(megfelelő idegenvezetéssel)egy max két nap alatt és akkor mindent láttál.azokat a rejtett kincseket is,amiket a turistáknak valamiért egyszerűen nem hajlandók megmutatni.én viszont ízig vérig magaménak érzem a várost(bár 6 éve nem élek konkrétan Győrben,de GYŐRLadamérban legalább van Győr)és képes vagyok olyan szépségekre felhívni a figyelmet,amitől a kedves vendégem,vagy más országból ékező vadidegen is megfogja szeretni.ez holtbiztos.
ma pl. a Kisfaludy utcába szerettem bele.nemrégiben burkolták újra és megnyitott az a cuki kis kávézó.de amiért különösen imádom,h nap mint nap arra vezet az utam,az a galéria fölötti kis erkély borostyánnal körbefuttatva.valami hihetetlen látvány.az embernek annyira mosolyoghatnékja lesz tőle.és nem bírja ki,h ne legyen jókedve.és Tesó is értékelte.óriási nagy szó.
és onnan a virágpiacra kötünk ki.ahol mindig nagyon finom illat van.az a sok árus kirakja a rengeteg virágot és akkor minden színes és illatos.legjobb.vagy az utca másik feléről a sétálóutcára kötsz ki.tökéletes kis utca.
vagy ott van a Radó sziget.vagy a vár környéke.vagy a Káptalandomb.és az onnan bármerre levezető kis sikátorok.vagy a Széchenyi tér.és lassan kész a Lloyd épület felújítása.minden annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira varázslatos.
Győr,SZERETLEK!!!!!!!♥♥♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése