SzAnDiI BlOgJaA.♥



2010. június 5., szombat

Egy korszak lezárult: Benítez távozik Liverpoolból

A Liverpool hivatalos honlapján bejelentette, hogy közös megegyezéssel távozik a klubtól a csapat spanyol menedzsere, Rafa Benítez.

A Liverpool hivatalos honlapján bejelentette, hogy hat év után távozik a csapattól Rafa Benítez, aki 2005-ben BL-győzelemre vezette a „vörösöket".

A klub közleményében köszönetet mond Beníteznek az eddigi munkájáért, az isztambuli Bajnokok Ligája győzelemért, ugyanakkor a Liverpool elnöke, Martin Broughton úgy fogalmaz, hogy a most befejeződött, csalódást jelentő idény után vérfrissítésre van szükség a klubnál.

A Liverpool közleménye ugyanakkor azt is megfogalmazza, hogy egyelőre nem lehet tudni, ki veszi át a spanyol szakember helyét.

„Nagyon szomorú ez a bejelentés számomra, szeretném megköszönni a munkát a játékosaimnak és az edzői stáb tagjainak. A Liverpoolban eltöltött éveket mindig a szívemben őrzöm. Nehezen találom a szavakat, büszke vagyok arra, hogy ennek a klubnak a mendzsere lehettem" – nyilatkozta a bejelentés hatására Benítez, aki olasz sajtóhírek szerint az Interhez szerződhet.

Tegnap a BBC és több angol forrás arról számolt be, hogy a 2014-ig szerződéssel rendelkező Benítez hárommillió font ellenében hagyhatja el a Liverpoolt, de a klub közleménye nem tér ki a szakítás részleteire, úgy fogalmaz, hogy közös megegyezéssel válnak el a spanyol mendzsertől.


hát mit mondjak.2 napja ezen bőgök.értem én.azért az idei bajnokság óriáisi szégyen volt,de annyi mindent köszönhetünk Beníteznek.és akkor most ennyi volt.köcsög Murinho miatt van ez is.jáááááááj.és akkor megy az Interbe.jézusom.nekünk meg majd ki jön???bele gondolni sem akarok.búcsút mondhatunk a bajnoki címnek,megint.frász.

sírok.sírok.sírok.

YNWA!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése