SzAnDiI BlOgJaA.♥



2010. február 20., szombat

elmélkedtem.

tegnap fogant meg egy velős gondolat az agyamban.és azóta érlelem,gondolkodom,fontolgatom,agyalok,elmélkedem,de most rendesen átrágtam magam az egészen.ott tartok h,magamban emeltem a tétet és új alapokra helyeztem a hülyeséget.mert nincsmeg egy ekkora istenbarma,mint én.kivéve talán Terézanyust,aki ugye a Zemplénben élő sasok párválasztásáért is aggódik.
én viszont azon gondolkodom tegnap reggel óta,h mire gondolnak az emberek a buszon.nem hagy nyugodni a gondolat.ott van mondjuk 70 ember és mindenki gondol valamire.
mondjuk szűkül a kör,azokról,akik valamit olvasnak,mert nyílván arra gondolnak.tovább szűkül azokra az üveges tekintetű zombikra,akik a 8:25 ös buszon még mindig olyan kómásak,mintha egy kórházsorozatban lennénk.tovább szűkül, a magukban csak éneklő emberekre.(itt jövök a képbe én)de marad akkor is jópár ember.
persze vannak nagyik,akiknek a gondolataikról halovány felvetésem sincs,hacsak nem kötögetnek magukban,vagy azon gondolkodnak,mikor van az unoka szülinapja.ötletem sincs.
vannak a felnőttek és vannak a fiatalok.
talán a felnőttek a munkára gondolnak,h mennyire uncsi lesz megint 5ig az irodában ülni.
talán arra,h reggel elfogyott a cukor.
talán arra milyen jót szexelt előző este a párjával.
talán arra,h itt az ideje komolyra fordítani a dolgokat(tudjátok Charlie angyalai módra-kutyát venni :P)
talán arra,h mi legyen a vacsora.
talán arra,h ma lesz az nap,amikor végre megmondja a főnökének,mekkora szarzsák és felmond.
nyílván pasi és csaj függő.mert ugye a pasik minden percben gondolnak a szexre.mellette nem sok hely,marad a mindenmásnak.
és a fiatalok???
mire gondolnak a buszon????
én személy szerint reggel nagyon kritikus vagyok.és magamban végigmérek mindenkit.és durván kategorizálok.és egyszer megjegyezte Tesó,h fintorgok is néha.
de voltam már én is agyatlan zombi.
gondolkodtam már arról,h mégis miért én vagyok ilyen,h ezen gondolkodik korán reggel a buszon.
aztán pl csütörtökön láttam a velem szembe ülő csajt, h mered előre aztán egyszer csak vigyorog.minden átmenet nélkül.na ő mire gondolt?????
arra is gondoltam már,h mi a francot keres Robbie Williams a TVben,talpig nyusziban???
aztán minden lehetőséget figyelembe vettem.az emberek bármire gondolhatnak,én azt úgysem fogom megtudni.mert nem vagyok szupervámpír,gondolatolvasó képességekkel,meg a villám sem csapott bele a hajszárítómba.pech.de megöl a kíváncsiság.és aztán arra jutottam,h ziher,h míg be nem érek Győrladamérről Győrbe,ami össz 20 perc minden egyes ember,aki a buszon van gondol a szexre.erre megesküszöm.igen a néni is.igen a fogatlan bácsi is.igen én is.de aztán leszállok és tovább dudorászom és bemegyek dolgozni.
ti min gondolkodtak,ha egyedül ültök a buszon???

8 megjegyzés:

  1. nem ültem buszon vagy egy éve. xD

    VálaszTörlés
  2. :D szintén.de ma pl a taxiban arra gondoltam h milyen helyes a srác akihez megyek,de semmi nem lehet köztünk nyilván mert alig 7 évvel fiatalabb nálam.ez A pech.közben arra is gondoltam h akkor meg miért megyek fel és h miért nem születtem később,és h miért akar tőlem bármit is,és h én akarok e akkor egyáltalán valamit...

    VálaszTörlés
  3. 7 évvel????jesszus...és mivolt????

    VálaszTörlés
  4. egyszerű filmnézés sok nevetéssel.talán ettől is tetszik nekem annyira, hogy nem az a rámászós fajta,mégis tudom mit akar.de ettől nem lett min. 7 évvel idősebb.. :S

    VálaszTörlés
  5. akkoradeakkoraegyhülyevagyok...

    VálaszTörlés