SzAnDiI BlOgJaA.♥



2010. február 17., szerda

listázok.

listázni Nikivel és Renivel szeretek.jövő héten,ha megyek Pécsre fogok is.de most úgy rámjött.szóval csinálok vmi listát.mondjuk kedvenc sorozat listát.
1.(dobpergés)igazából nem árulok el nagy titkot,de az örök favorit mindig A fiúk a klubból marad.egész egyszerűen mindennél jobban szeretem és ez a sorozat mondhatja el magáról, h mindegyik évad mindegyik részét láttam,minimum egyszer.több ilyenről nem tudok.
2.(itt sincs meglepetés)Szex és New York.sokáig állt első helyen,de aztán jöttek a Pittsburghi meleg pasik és fölényes győzelmet arattak.
3.(kisebb tolongás,de aztán győzött a józanész)Skins.állati.és teljesen odavagyok Sid-ért,plusz játszik benne Dev Patel.aki szintén rémcuki.
4.Grace klinika.ilyen pasik mellett???csodálkozik valaki,ha teljesen ellágyulok???és amúgy is.a keddi rész alatt egy Taylor Swift szám ment.Na?van még kérdés?
5.Szívek szállodája.bár ettől a címtől a falra mászom és sikitófrászt kapok,de ettől még imádom.

maradjunk 5ös listában.nem gondolkodom tovább.vannak még jó sorozatok,szökés,vészhelyzet,született feleségek,háziháború,kaliforgia,helyszínelők(bár a miamitól írtózom)de most ennyi.illusztrálnám képekkel,de lustavagyok.tudja jól mindenki.
Csók:A

2 megjegyzés:

  1. 1.Skins
    2.Így jártam anyátokkal
    3.Két pasi meg egy kicsi
    4.South Park
    5.Szülifeli

    A listázásból nem maradhattam ki. :D Cupp.R.

    VálaszTörlés