SzAnDiI BlOgJaA.♥2010. január 1., péntek

az első.

az év első bejegyzése.nem kapkodom el.voltam ma már fenn,de csak zenét hallgattam öltözködés közben,nem jutottam el az íráshoz.és volt egy napom gondolkodni mégis mit írjak először.rögtön ma váltsam meg a világot?csak legyen egy snassz évpartija-beszámoló,vagy megírjam végre, h mi is volt 2009 az én szemszögemből.
hát úgy döntöttem,mivel jeles nap ez a mai megosztom mi volt 2009.mik voltak azok az események,amik befolyásolták az én életemet.
az első és leginkább fontos.pontosan 365 napja esett meg,2009 jauár 1én.találkoztam Vele.életemben először.és az egész évem legmeghatározóbb embere lett.és legjobb baráttá nőtte ki magát.ott volt mikor bőgtem,ott volt,ott volt ha buliztunk.ott volt,ha kértem.Köszönöm Patyusom.Ez a TE éved volt.Szeretlek!
szintén meghatározó eleme volt az évnek március-április környéke,mikor fogtam magam és besétáltam Beához és követeltem,h mondjon egy időt és helyszín mikor véget vetünk ennek a nemszólunk a másikhoz című szarságnak,mert ez így kibaszott szar.és megtörtént.és álllllati boldog vagyok azóta.
aztán meghatározó volt május vége-Colorado nyitó.egész nyáron ott evett a fene.pedig míg oda nem értünk,folyton azt adagoltam,h én csak a nyitóra megyek és készpassz.erre konkrét depresszióba estem,mikor elment téliszünetelni szeptemberben...mekkora bulik voltak,gyerekeeeek.imádom....
ehhez köthető Ő is.tudjátok aki nem nevezünk nevén.merthogy nyáron elég volt látni,majd minden hétvégén és végem volt.azóta is tart.majd megőrülök.
volt pár kissebb ő is idén.pl Robi.akiről azthittem,de mégsem.és ez most nem az én hibám volt.hanem nagyon az övé.meg kicsit a Krisztié.de most is bánom,h nem mondtam ki azt amit akartam.hogy nem küzdöttem.fájt,majd megpusztultam.de túl vagyok rajta.mert....
jött Kristóf.aki hiba volt.óriási hiba.nem azért,mert Bence mondta,hanem mert tényleg.egy barom,aki semmi mást nem akart,csak dugni.de úgy érezte a marhája,h én is.és miatta lemondtam a bécsi utazást,ahol láttam volna egy tisztességes Liverpool meccset.
évem meghatározója volt Bence is.aki pont most haragszik,mert azt találtam mondani,h hátráltat MSNen.de ő is tudja,h őt szívesen hallgatom.a többi picsogás idegesít.de ő mindig ott volt.köszi,szivem!!!!
aztán ott van október,a blognyitás hónapja.álllati jó dolog.bár kissé megszállottá tett.kivéve,mikor egy hétig nem írok.mert akkor is rohadt ideges vagyok ám,csak nincs időm.ez van.
aztán lett munkám.
aztán jöttek új barátok:pl Roli,Cary,Atis,Reni.

nem emléxem másra:bocsi,ha valakit/valamit kihagytam,akkor óriási sorrrrrry.

na bulibeszámoló is van.fúúúúúúúúúúúúú,hallod.állati.marha jó volt.leszámítva pár zavaró körülményt.és azt,h alkoholmentes dolgok igazán nem voltak.és akkor sem lehet egész éjjel piálni.nem megy.nem vagyok alkesz.sajnos.akarom mondai,jó,csak szomjas attól még vagyok.aztán nagyokat táncoltunk.sokat ittam.főleg álá natúr tequilát.aminél rájöttem,h ha tisztán iszod,só és citrom nélkül,akkor gyilkos.és lehet,h nem pezsgővel kéne öblíteni.és lehet,h nem kéne hagyni,h egy tök részeg csaj,lenyomja a poharat is a torkodon.mindegy.álllati jól éreztem magam.a tűzijáték éjfélkor is állati volt.bár kettő nem repült fel,hanem ott robbant fel a földön,és egyeseknek kiégett a pulcsijuk,vagy megégtek itt ott.én meg szívinfarktusgyanús lettem percekre.nagyon félelmetes volt.aztán mikor józanodok,akkor fenn állt a veszélye,h sírni kezdek,h takarítok,v h elalszom.na itt a takarítás jött létre.elkezdtem pultot,asztalokat,padlót sikálni.vicces volt.de amúgy sem hagytam volna ekkora kupit ott.mondjuk asztalon nem táncoltam,két poharat használtam és igyekeztem nem sokat szemetelni.úh az egy óra intenzív sikálás igazából jófejség volt.végül 3 körül értem haza.ma meg baromira fájt a fejem reggel.majd belehaltam.de mégsem.és ettem egy halom lencsét.h szép és gazdag legyek.kíváncsi leszek bejön e.
na de most megyek,mert 23:51 van és holnap jön Mariann.fexek,alszok.
ja és Bence,nem azért írtam ennyi mindent mert kérted.nehogymááááraszidd.....
Puszkó

p.s:lesznek majd képek is.bírjátok ki.pááááás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése