SzAnDiI BlOgJaA.♥



2012. október 3., szerda

kicsit olvasgattam miket írtam az elmúlt egy évben.sokat sajnos nem kellett olvasni.de rájöttem,h miért nem írtam.folyton L.és pasik.és minden.már nekem volt uncsi.L.el teljesen vége.találkoztunk,megkaptuk amit akartunk egymástól,isteni volt,de köszi,ennyi volt.manipulatív ember.saját magának hazudik.nekem ugyan fontos volt Ő,de ez visszafelé igencsak alpári módon lett volna viszonozva.ennél bárki többet ér.kitudja most mi lesz.rajta túl vagyok.becsszóra.van képben valaki.de nem sietek.szeretném,ha komolyabb lenne ez az egész.készen vagyok rá.igazán.szeretném végre jól csinálni.és kitartok.nem hagyom,h megint miattam és vmi hülyeségem miatt csússzon el az egész.bátor vagyok.és hepiend lesz.addig is túlélem a vesegyulladásos akármim és nagyi féle barátfülét fogok ebédelni...gyerekkorom kedvence....azóta...hm.jó ha kettő lecsúszik.változnak a dolgok.annnyi minden változik...

2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon örülök, hogy újra elkezdted írni a blogod! Hiányzott már, hogy a bejegyzéseidet olvassam. :) Remélem mostmár gyakran írsz majd..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. édes vagy.mindenképp szeretnék a régi színvonalon pörögni újra.meglehet,h új témákat fogok érinteni.receptek is lesznek.meg mittomén,kicsit szélesedett a látóköröm és szeretném ezeket is megosztani :)

      Törlés