SzAnDiI BlOgJaA.♥2013. július 15., hétfő

elvagyok tünedezve és ezt utálom.ilyen a nyár.hiába utálom,unalmas blabla,valahogy mégsem az.perpill 2 állásom van,de még mielőtt mindenki öröm könnyeket morzsolna,hogyvégre ennek a hülyének is sikerült így lassan másfél év után,mindkettő jutalékos.ha széttaposom a belem a munkába kapok pénzt,TALÁÁÁÁÁN,ha meg se mozdulok akkor nem kapok.kurva egyszerű,és ugyanilyen dühítő. mert mint minden jutalékos meló NEM rajtad múlik 100%ban. én csumára csinálhatom egészen pontosan azt,amit a főnök mond,de ha emberekkel kell dolgozni,cseszheted.mindkét meló eladás,vagy sales-szééééélsz- kinek mi tetszik.viszont kurva jól hangzik,h 'egy nemzetközi gasztronómiai weboldal területi képviselője vagyok' ezzel fel lehet vágni. a másikra meg aszondom facebooktv-youtubetv médiareferens.és ugyanazt csinálom. info@- os címekre írogatok sablon maileket és eladok- márha valós az email cím,ami ugyebár nem garantált....első esetben hirdetést,második esetben profi reklámfilmet.kereskedelmi tv-k árának jócskán töredékéért,vagy médiaboxot,h "két mozijegy árárért korlátlanul mozizzon a család,TV-n,asztali PC-n tableten,laptopon,okoskatelón". amúgy mindegyik melóban hiszek.jó dolgok ezek.
itt jegyezném meg,ha valakit érdekel bármelyik nyugodtan írjon nekem,szívesen adok bővebb felvilágosítást és én meg kapok utánatok kis jutalékot.a hangsúly a kicsin,úh ÍRJATOK SOKAN ::D:D:D:D:D:D:D
amúgy a hétvégén festés is volt.úh a Hannah Montana rózsaszínból, szépséges levendula lett.hihetetlen,h mennyire csodákra képes egy kis szín változtatás.az epilepszia rózsaszín sötét lila és fekete földig érő függönnyel,mostmár tisztán látszik,h nem volt jó ötlet.most,h a szoba halvány lila lett,és még az ablak aljáig sem ér a fehér függöny a szoba hirtelen FÉNYT kapott és optikailag(sajnos csak így) nagyobb lett.eltűnt a nagy piros puffom,hugi végre nem a földről sz.gépezik,és belekerült a Mónus úti házból áthozott éjjeli szekrényke,a fehér.minden tiszta,felesleges kacatok tömkelegét dobtam ki.van még mit csiszolni a dolgokon,sok meló lesz vele,de mostmár látom az alagút végét.legalább itt.pénz az kéne,mert szőnyegen továbbra sincs és kéne,de kikerült egy fekete fehér Audrey Hepburn a falra.szenzációs jól néz ki. lehet mutatok majd képeket,egyenlőre még nincs fotózva semmi. na de puszi gyerekek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése