SzAnDiI BlOgJaA.♥2013. június 10., hétfő

árviz.

most hagyjuk a jó dolgokat.mert az facebookon úgyis látja mindenki.apad nálunk a Duna, a Rába, a Marcal, a Mosoni Duna,  a Pándzsa, a Bakony ér,meg a tököm tudja még mik vannak itt. mindenki annnyira önzetlen és kedves és jófej és ingyen adnak fél millióért cégek naptejet stb. több kiló frissensült házi pogácsát ajánlanak fel idős nénik reggel negyed 8kor.kisgyerek állt mellettem h segítsen alufóliát méretre szaggatni a szendvicsekhez.csodálatos percek ezek.az ember megfeledkezik arról,h amúgy történelmi vizmagasságot értünk el,fél Győr is le volt zárva,centinken múlt soksoksok minden.jó emberek vesznek körül,csak a világnak kell VALAMI, h ez feltűnjön.
csakhogy mindennek két oldala van.mig te szendvicset gyártasz a beled kilóg a napfénytetős plázában,addig más figyeli a standodat.3 10 év körüli kurvára CIGÁNY kölyök. nem roma.nem kisebbség.ezek cigányok,és Én nem vagyok és soha nem is voltam rasszista.és lesi,h mi csinálsz.női táskák mindennüt.asztalon rengeteg édesség,szendvicsek hősöknek,mert azok,vitán felüli a tény.és odajön hozzám az egyik.mennyiért adom el neki a csokit és rámutat.mondom NEM ELADÓ.ez adomány.azoknak az embereknek akik az gátakon és töltéseken majd beleszakadnak a munkába,h ne ázzon az egész város.inkább te is hozz valamit.képen röhög(!) és visszafut a társaihoz.és köröznek az asztal körül.4-5 méterre.figyelnek.én ugyan 9 éves koromban csentem el utoljára pár kocka csokit a boltból,úh nagy tapasztalatom nincs,de ezek bizisten lopni akartak.végül a biztonsági őrnek szóltam,h legyenkedves figyelje őket helyettem,mert nekem jobb dolgom is van.
eltelik pár óra,extra melegem van, annyi adomány érkezik h bár plázán belül két helyen nyomatjuk már nem férünk el.több száz kartonnyi viz,üditő,energiaital.csak egy nap.jön egy telefon.500 szendvics,félóra és menetidő.készen vagyunk.nem probléma.800 kell,annak is elég fél óra.nincs lehetetlen.van ahol nem tudtak harcolni,de itt senki nem adta fel,csak ezért sikerült.ezt állítom.
épp a következő rakományt rakom össze,rohangálok jobbra balra, fáj a lábam,majd belehalok annyira,(az a kurva baleset) erre odajön hozzám mégy egy CIGÁNY.hogyaszongya:mit adok neki???????? esküszöm egy percre nem is értettem a kérdést.mondom neki,éééén? neked???inkább Te nekem! azoknak az embereknek gyűjtöm az adomány,akik kinn a gátakon napok óta megfeszitett munkával helytállnak.erre a nő csak cöccögött,meg röhögött,h ő aztán nem segít....na Ez volt az a pont,mikor elfelejtettem,h egy zsúfolt pláza közepén állok.nagyon sok hozzáfűzni valóm lenne,de csak annyit mondok,az ilyeneket lelkifurdalás nélkül lökném ki a csónakból a budapesti Duna közepén most mikor árviz van.és majd halásszák ki holtan valahol Szerbiában.láttam cigánycsaládot bevásárolni ,pár perccel azután h segélyt kaptak-tudom,mert kinn ülnek a ház előtt,úgy várják a postást,utána meg jöttek utánam az éjjel nappaliban,ami ugye a legdrágább hely minden bolt közül.majdnem 60 ezret tapsoltak el kb negyed óra alatt.alapélelmiszerek tömkellegét vették:Coca Cola 2 karton,nutella 6 doboz,csipsz úgy 15 zacskóval,csoki,cukorka,kávé.miután lejött a fél család felhurcolni az ezt meg azt,megkérdeztem a boltost,h most ez mégis mi volt.azt mondta,ma még kétszer jönni fognak vesznek "pár apróságot".miután eltapsolnak kb 100 ezer forintot csupa ilyen ételre,kb onnantól kezdve járnak lopni,csalni,hazudni.és ÉN adjak NEKI valamit.megfordultam,válaszra se méltattam és kicsörtettem a plázából.ha nem teszem,ember nem szed le arról a nőről.mert volt aki homokzsákot lopott!!!volt aki az Aucahnban lopott és kifelé menet valaki a rendőr után kiabált,h remélem biztos úr a töltésre viszi őket lapátolni.
mert mikor segélyekért állnak sorba,amikor agyba főbe vernek a telefonodért,amikor tolakodniuk sem kell,mert kivonulnak és az emberek félnek,akkor ez az Ő országuk.amikor munka van,egyetlen CIGÁNYt nem láttam lapátolni,v szendvicset csinálni,v bármi.húgom látta őket,ugyanúgy ültek a házaik előtt tőlük kb30 méterre meg emberek rakták a töltést az ő védelmükben.ezek meg fagyit esznek és cigarettáznak.senki másról nem tudok negatív dolgot írni ennek kapcsán.nem is lehet.elképesztő egyeseknek mennnnyire fontos ez,mások meg mennyire aljasak és önzőek.magyar vagyok,ez is a csomag része,de itt telt a be a pohár.legyek rasszista,de ez mindennek volt a teteje.

3 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetértek abban amiket a Cigányokról írtál, hihetetlen milyen emberek léteznek......ha ezeket egyáltalán annak lehet nevezni, inkább állatok, bár azok sem, mert ha ezeket állatoknak nevezem, akkor az állatok sértődnek meg, és inkább őket ócsárolom vele.

    VálaszTörlés
  2. természetesen nem ezekre a momentumokra fogok emlékezni,hanem a fontos és lélekmelengető dolgokra,de muszáj volt ezt valahol leírnom,mert annyira dühös voltam,ha ez bennem marad én károsodok tőle...

    VálaszTörlés